Ben je werkzaam in de bouw? Meld je aan bij Opstap!

Het zijn onzekere tijden, maar dit kunt u van ons verwachten!

Er is al veel gezegd en geschreven over de huidige crisis. Zowel persoonlijk als zakelijk, waarbij onder andere veel bedrijven het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden. Als Opstap mogen we echter niet klagen. Dagelijks monitoren we de ontwikkelingen en net als onze opdrachtgevers werken we er hard aan om de voortgang van het werk overeind te houden. Gelukkig ervaren wij als Opstap dat onze mensen en de bedrijven waarvoor zij werken nog volop actief zijn. En als het bij u doorloopt, dan ook bij ons!

Lees meer...

Op zoek naar een personeelsdienst voor Stukadoors met kennis van zaken, dan bent u bij Opstap Personeelsdiensten aan het juiste adres.

Bij stukadoorswerk zijn de afwerkmogelijkheden groot. Opstap Personeelsdiensten levert kwaliteit in personeel, die kundig om gaat met het aanbrengen van diverse stukadoorswerkzaamheden.

Opstap is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendorganisaties). Wij ontlenen onze flexibiliteit aan de CAO voor uitzendkrachten en hebben daardoor een sterk toegevoegde waarde m.b.t. de branche CAO Schilders. Met name op het gebied van diversiteit aan contractvormen. Daarnaast hanteren wij de branche CAO voor de (vakkracht) regelingen zoals die voor intermediairs verplicht worden gesteld in de ABU CAO Flexkrachten en de uitwerking van het vakkrachtenbeginsel zoals opgenomen in de CAO Schilders. Opstap hanteert de loontabellen van de CAO Schilders vanaf de eerste werkdag.