Het zijn onzekere tijden, maar dit kunt u van ons verwachten!

Er is al veel gezegd en geschreven over de huidige crisis. Zowel persoonlijk als zakelijk, waarbij onder andere veel bedrijven het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden. Als Opstap mogen we echter niet klagen. Dagelijks monitoren we de ontwikkelingen en net als onze opdrachtgevers werken we er hard aan om de voortgang van het werk overeind te houden. Gelukkig ervaren wij als Opstap dat onze mensen en de bedrijven waarvoor zij werken nog volop actief zijn. En als het bij u doorloopt, dan ook bij ons!

Lees meer...

In samenwerking met de Schildersvakopleidingen zijn wij al enkele jaren succesvol bezig nieuwe (leerling) schilders en stukadoors binnen de branche op te leiden d.m.v. het aanbieden van leerwerk trajecten voor zij-instromers. De duur van de betreffende opleiding is 10 weken scholing, waarvan 3 weken stage. Vandaag zijn wij gestart met ons zij-instroom traject in Hengelo.  

Dankzij dit traject hebben alle deelnemers straks een certificaat en hebben zij voor minimaal een halfjaar een baan in de branche als schilder. Daarna kunnen ze doorleren, of het schildersvak in de praktijk onder de knie te krijgen. Wij wensen ze heel veel succes bij hun nieuwe carrière!

 

IMG 20220222 084705 02 met Anne 

22 feb 2022