Covid 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn prettig verrast en trots op onze werknemers, die zich blijven inzetten om het werk, zoals u van ons gewend bent, zo optimaal mogelijk te blijven uitvoeren. Samen met u als opdrachtgever kunnen we deze lastige en onvoorspelbare periode doorstaan en zo de continuïteit aan beide kanten waarborgen. Daarbij houden wij ons uiteraard aan alle instructies en veiligheidsaspecten, zoals die door de instanties zijn aangegeven.

Uw adviseur bij Opstap staat uiteraard paraat voor al uw vragen, problemen en ideeën. Stel u komt in de situatie dat u niet al uw werknemers aan het werk kunt houden, neem dan direct contact op. Wij kunnen deze werknemers ook tijdelijk elders voor u onderbrengen. Juist nu worden er flexibele oplossingen gevraagd, en wij kunnen daarbij helpen. Kortom: bel uw adviseur om de mogelijkheden met u te overleggen!

Gelukkig heeft de Nederlandse regering niet gekozen voor een volledige ‘Lock down’ en kunnen we daardoor de meeste opdrachten en werkzaamheden blijven uitvoeren. Kortom: Opstap is volledig in bedrijf en dat merken we ook bij veel bedrijven in de diverse sectoren. Het aantal aanvragen en plaatsingen stijgt deze periode zelfs weer!

Tenslotte danken wij hierbij onze werknemers en opdrachtgevers voor hun inzet, en zorgen we er samen voor dat de business én liquiditeit zo veel mogelijk overeind blijft.

Veel belangrijker, let op elkaar en blijf gezond!

 

Namens directie en medewerkers van:

Opstap B.V. en Flexpalet B.V.