Opstap Personeelsdiensten, de betrouwbare partner voor de bedrijfstak.

Wij zijn ABU-lid, SNA gecertificeerd volgens de NEN 4400-1, het keurmerk voor de uitzendbranche, aangesloten bij A&O services en APG (voorheen Cordares).

Opstap Personeelsdiensten is partner van OnderhoudNL en werkt al jaren nauw samen met de regionale Schildersvakopleidingen. Uit deze samenwerking is destijds Opstap Next opgericht, met als doel leerlingen die na hun opleiding dreigen uit te stromen zo veel mogelijk voor de sector te behouden. De flexibiliteit en ruime ervaring bij Opstap creƫert voor betreffende leerlingen nieuwe kansen en een opstap naar een structurele toekomst binnen de schilderbranche.

Vanwege de grote personeelstekorten bouw breed, geldt dit ondertussen ook voor diverse andere doelgroepen (zijinstromers), denk hierbij aan uitkeringsgerechtigden (WW, Wajong, statushouders), maar ook mensen die heel ander werk willen doen (werk naar werk). Afhankelijk van de betreffende kandidaten kunnen daarbij specifieke opleidingstrajecten worden opgezet. Vanuit diverse projecten zijn er in de periode 2018-2019 bijvoorbeeld ruim 200 schilders in de sector aan werk geholpen. Ook voor de afbouwsector zijn er inmiddels diverse vergelijkbare initiatieven gestart