Het zijn onzekere tijden, maar dit kunt u van ons verwachten!

Er is al veel gezegd en geschreven over de huidige crisis. Zowel persoonlijk als zakelijk, waarbij onder andere veel bedrijven het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden. Als Opstap mogen we echter niet klagen. Dagelijks monitoren we de ontwikkelingen en net als onze opdrachtgevers werken we er hard aan om de voortgang van het werk overeind te houden. Gelukkig ervaren wij als Opstap dat onze mensen en de bedrijven waarvoor zij werken nog volop actief zijn. En als het bij u doorloopt, dan ook bij ons!

Lees meer...

In samenwerking met de Schildersvakopleidingen zijn wij al enkele jaren succesvol bezig nieuwe (leerling) schilders en stukadoors binnen de branche op te leiden d.m.v. het aanbieden van leerwerk trajecten voor zij-instromers. De duur van de betreffende opleiding is 10 weken scholing, waarvan 3 weken stage.

Klik hier voor een soortgelijk traject

Op dit moment zijn we volop actief met het werven/selecteren van kandidaten. De doelgroep is heel breed, t.w. mensen met een uitkering, zoals:

  • Bijstand (waaronder statushouders)
  • Wajong
  • WW

Ook mensen die een carrièreswitch overwegen kunnen zich hiervoor aanmelden (werk naar werk).

Mochten jullie geschikte kandidaten hebben/kennen, al dan niet met ervaring in het vak, dan horen we dat uiteraard graag. Wellicht zijn er meer collega's of contacten in je netwerk die hierin geïnteresseerd zijn.

Voorafgaand aan het opleidingstraject worden kandidaten uitgenodigd voor een inzetbaarheidstest bij de Schildersvakopleiding in de regio. Wil je meer informatie neem contact op met één van onderstaande Adviseurs van Opstap.

Voor het traject in Amersfoort

Harry Epskamp 06-13966730
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het traject in Hengelo (OV)

Anne Boswinkel 06-10359829
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het traject in Zutphen

Joey Krabben 06-10359859
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

12 nov 2021