Het zijn onzekere tijden, maar dit kunt u van ons verwachten!

Er is al veel gezegd en geschreven over de huidige crisis. Zowel persoonlijk als zakelijk, waarbij onder andere veel bedrijven het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden. Als Opstap mogen we echter niet klagen. Dagelijks monitoren we de ontwikkelingen en net als onze opdrachtgevers werken we er hard aan om de voortgang van het werk overeind te houden. Gelukkig ervaren wij als Opstap dat onze mensen en de bedrijven waarvoor zij werken nog volop actief zijn. En als het bij u doorloopt, dan ook bij ons!

Lees meer...

...door het invullen van een vragenlijst over hoe jij je duurzame inzetbaarheid ervaart.

In deze vragenlijst vraagt DOORZAAM van jou als uitzendkracht of gedetacheerde of jij vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk bent en aan het werk kunt blijven.

Het beantwoorden van de vragen zal je ongeveer 15 minuten kosten. Door mee te doen, help je mee aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van jezelf en andere uitzendkrachten en gedetacheerden.

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen worden 3 prijswinnaars geloot. De winnaars kunnen kiezen uit een cadeaubon van €100 of een traject ter waarde van €2500, hiervoor krijg je een coach een scan en op basis van de uitkomst kan je een opleiding kiezen, een financieel coach, een taaltraining, een gezondheid check een training digitale vaardigheden, wat maar nodig is zodat je aan het werk kunt blijven.
Als je hiervoor in aanmerking wil komen, vul dan je e-mailadres in aan het einde van de vragenlijst. Je hebt tot uiterlijk 20 maart voor het volledig invullen van de vragenlijst. Alleen de drie prijswinnaars ontvangen in de laatste week van maart bericht.

DOORZAAM is het fonds van de uitzendbranche/voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Zij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen. Dit bereikt DOORZAAM door de uitzendwerkgevers en opdrachtgevers hierin mee te nemen. hierbij te betrekken.Doorzaam

17 feb 2020