Het zijn onzekere tijden, maar dit kunt u van ons verwachten!

Er is al veel gezegd en geschreven over de huidige crisis. Zowel persoonlijk als zakelijk, waarbij onder andere veel bedrijven het moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden. Als Opstap mogen we echter niet klagen. Dagelijks monitoren we de ontwikkelingen en net als onze opdrachtgevers werken we er hard aan om de voortgang van het werk overeind te houden. Gelukkig ervaren wij als Opstap dat onze mensen en de bedrijven waarvoor zij werken nog volop actief zijn. En als het bij u doorloopt, dan ook bij ons!

Lees meer...

Opstap was op donderdag 4 april als partner van de NOA (Nederlandse Ondernemers Afbouw) een van de standhouders die deelnamen aan de AfbouwVakdag 2019 in Utrecht. Onlangs zijn er ook afspraken gemaakt tussen de NOA en Opstap om binnen de afbouwsector nieuwe instroom van personeel te initiëren. Ook in deze sector zijn er zoals bekend grote personeelstekorten.

Rob van Boxtel, coördinator van en aanspreekpunt voor de AfbouwVakdrob van Boxtelag: “Op de grote Nederlandse en internationale bouwbeurzen is er nog zelden een aparte hal voor de afbouw. Het is zoeken tussen de andere aanbieders van bouwmaterieel en dito producten”. Hij geeft daarmee een belangrijk argument voor het bestaan van deze vak- en netwerkdag voor de complete Afbouw. “Het wordt de gelegenheid bij uitstek waar elk gesprek tussen standhouders en bezoekers kan leiden tot een zakelijke afspraak, want het publiek bestaat voor een belangrijk deel uit MKB-ondernemers. De vakdag is een marktplaats voor inspiratie, kennis delen, netwerken en zakendoen.”

Vanwege de centrale ligging en bereikbaarheid is door NOA voor de Werkspoorkathedraal in Utrecht NOA Afbouw vakdag2 gekozen. De omvang van de beursvloer en het buitenterrein, waar het zwaardere materieel en materiaal komt te staan, past goed bij onze ambitie. Er was voldoende oppervlak (5.500m2) voor een ruime opzet van de vijf expertise wijken: Plafond- & Wandmontage, Stukadoren, Tegelzetten, Vloeren & Terrazzo en Natuursteen. Ook was er nog een wijk voor dienstverleners, zoals Opstap personeelsdiensten. Centraal waren er gezellige cateringpleinen met foodtrucks en bars. “En dat alles onder het twintig meter hoge dak van een monumentale ruimte die ooit, in 1912, is ingericht voor de productie van motoren, stoommachines en rollend materieel voor de spoorwegen”, aldus Rob van Boxtel                                   

.NOA Afbouw vakdag1

11 apr 2019