Net zoals in 2017, daagt Opstap alle beursbezoekers uit om zich van hun sportieve kant te laten zien op OnderhoudNL Plaza tijdens de SGA Vakdagen van 6 t/m 8 november in Gorinchem. OnderhoudNL Partner Opstap Personeelsdiensten is sinds 1997 dé specialist in flexibele arbeid in de bouw-, schilders- en afbouwbranche. Opstap beschikt over een landelijk netwerk met ervaren adviseurs, die gemiddeld meer dan tien jaar de Opstap-filosofie uitdragen en vaak zelf binnen de bouw werkzaam zijn geweest. Zij hebben uitgebreide kennis van de diverse branches, cao’s en regelgeving. Opstap onderscheidt zich o.a.
- door de persoonlijke aandacht naar zowel de werknemer als de werkgever
- door een correcte beloning van haar werknemers (volgens inleen cao)
- door de lange dienstverbanden van haar werknemers

‘Gebruik maken van elkaars kwaliteiten, dat is de essentie’
Samen sterker! Opstap werkt nauw samen met de ondernemers, de opleidingsbedrijven in de branche, UWV’s, gemeentes, VluchtelingenWerk, werkgevers- en werknemersverenigingen en regionale partners. Alleen gezamenlijk kunnen we het forse personeelstekort enigszins het hoofd bieden.

Opstap Golfchallenge_375b

Tijdens de SGA Vakdagen van 6 tot en met 8 november in Gorinchem, daagt Opstap alle beursbezoekers weer uit, om zich van hun sportieve kant te laten zien!

Wilt u alvast meer weten over het ‘Opstap Open’ in 2019? 
Bel dan even met Klaas Bakker van Opstap, 06-2274 4390, of informeer bij de stand van Opstap op OnderhoudNL Plaza.LoonkompasNL
Voor een juiste loon- loonkostenberekening in de Bouw! NIEUWS! De nieuwe versie van week 41 (1,5 % loonsverhoging Schildersbedrijven) is nu uit! 
LoonkompasNL


Welkom 
SGA Vakdagen is de enige vakbeurs in Nederland voor onze branche, waar een compleet en volledig aanbod wordt gepresenteerd vanuit schilders-, glas en afbouwbranche. Op deze ontmoetingsplek kunt u nieuwe kennis vergaren en netwerken. 

U bent van harte welkom op 6, 7 of 8 november op de OnderhoudNL Plaza in Gorinchem
centraal gelegen, ruim opgezet én gratis parkeren, eten en drinken.

6 nov 2018