shutterstock 1078261937 1
Weet je wat onze meest bekeken blog was? Die had de opmerkelijke titel “Help de werkloosheid neemt af!” geschreven in juni 2018. Tweeënhalfjaar later lijkt het erop dat onze economie op slot is komen te zitten. Toch komen wij met het opmerkelijke bericht dat er ook in crisistijd werk aan de winkel is. Onze kerstwens is dat we gezamenlijk zo veel mogelijk mensen weer aan een baan helpen.

Deel daarom dit bericht!

Het is een positieve boodschap in de donkere dagen voor de Kerst. Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, mensen die al langer werkloos zijn of hun baan dreigen kwijt te raken, statushouders, ZZP’ers in de problemen en nog veel meer mensen kunnen aan de slag. We bieden hen zelfs een opleiding aan met professionele begeleiding. Dat kan net dat extra duwtje zijn om definitief het roer om te gooien en een carrièrepad te kiezen met meer zekerheid.

Een nieuwe toekomst in onvoorspelbare tijden

Weet je wat het mooie is? Er zal altijd gebouwd en geschilderd blijven worden, omdat het te maken heeft met een eerste levensbehoefte van de mens; onderdak. Daarom zien we steeds vaker mensen in onze samenleving die met trots aan andere mensen willen laten zien wat ze gemaakt of verbeterd hebben. Herinner je je het verhaal van Samantha nog? Zij werd schilder, omdat zij daar meer voldoening uit haalt dan achter de kassa zitten. Een nieuwe toekomst ligt klaar voor iedereen die aan de slag wil gaan als schilder, stukadoor of andere gerelateerde functies in de bouw- en schildersbranche. Je werkt in een team, komt op plaatsen die je nog niet kende en dat opent mogelijk ook deuren naar andere toekomstdromen. Wie weet is het een fundament om later een eigen bedrijf te beginnen. De ontwikkelingen in deze sectoren staan immers nooit stil.

Werk aan de winkel op meerdere plaatsen

Op 3 december is er weer een stukadoorsklas in Zutphen gestart en begint er per 18 januari ook een nieuw opleidingstraject voor schilders. Bij de Schildersvakopleidingen in Hoofddorp en Amersfoort worden gelijksoortige initiatieven voorbereid om zijinstromers op te leiden als schilder.

Ken je zelf iemand die te springen zit om werk, of ben je het zelf, laat je dan eens vrijblijvend door ons informeren. De kerstperiode is een uitgelezen moment om eens over je eigen toekomst, of die van een ander, na te denken. Zolang je gezond bent is de enige keuze dat je zelf bepaalt of je zou willen uitschreeuwen:

“Yes! Er is werk aan de winkel!”

Fijne kerstdagen namens het hele team van Opstap Personeelsdiensten! Onze ambitie is om in 2021 nog meer mensen met zinvol en plezierig werk te bedienen.

23 dec 2020