opstap 10655 2 3

Onze economie komt gelukkig stapje voor stapje weer op gang. De horeca en middelbare scholen mogen hun deuren op 1 juni weer openen, sportscholen op 1 september, alhoewel die datum de nodige protesten oproept, en de kappers en onderwijzers op de basisscholen zijn inmiddels weer aan de slag gegaan. Maar als je nog niet open bent en nog geen klanten kunt ontvangen, dan zal er eerst nog wat moeten gebeuren waar je nu nog mooi de tijd voor hebt…

Verbouwen en aanpassen!

Het is nu de tijd om te gaan verbouwen en het bedrijf aan te passen aan de nieuwe realiteit. Er zijn twee belangrijke redenen om het nu te doen. Allereerst zijn ondernemers verplicht om passende maatregelen te treffen zodat de anderhalve meter samenleving ook uitgevoerd kan worden. Ten tweede loopt niemand je nu nog in de weg en ondervinden klanten geen hinder van de noodzakelijke verbouwingswerkzaamheden. Maar pak je zelf de verfkwast of hamer op of laat je het uitvoeren door een professionele schilder, aannemer of stukadoor?

Onze werknemers werken gewoon door

Om gelijk maar duidelijk te zijn; onze werknemers, die we bij diverse bouw- en schildersbedrijven uitzenden, staan in de startblokken om alle benodigde aanpassingen te maken. Voor de grote heropening is het fijn als alles er piekfijn uitziet. Wellicht moet er wel ergens extra ruimte gemaakt worden voor een veilige looproute of wil je met nieuwe kleuren op de wand jouw klanten of gasten in een plezierige ruimte laten verblijven. Nu alles anders is komt er ook veel meer ruimte vrij om creatief te zijn, op te vallen en anders te zijn dan je concurrent.

Hoe wij veilig doorwerken?

Er zullen mensen zijn die denken dat er tijdelijk niet gebouwd en geschilderd wordt in Nederland. Het tegendeel is waar. Bij het verbouwen en aanpassen is het in veel gevallen mogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Dan krijg je ook geen verfspatten op je kleren als je per ongeluk langs de schilder loopt. Natuurlijk beschermen we onze werknemers met mondkapjes, maar alleen als dat echt nodig is. Dat kan bij stoffige werkzaamheden zijn, bijvoorbeeld als er een muur van gips wordt gesloopt, maar natuurlijk ook als werknemers dichter dan anderhalve meter naast elkaar werken. Aan mondkapjes zijn onze vaklieden al gewend! Mocht je overigens de feiten en fabels willen weten rondom mondkapjes, lees dan dit artikel.

Laat de vakmensen als eerste bij jou over de vloer komen, zodat je een nieuwe start kunt maken als klanten jouw bedrijf of terras weer mogen bezoeken. Ze kunnen vandaag aan de slag!

Eens doorpraten?

Neem dan hier contact met ons op.

19 mei 2020